Pa
A forn Carné elaborem cada dia les masses de totes les especialitats de pa. Tansols així es pot mantenir un nivell de qualitat, d’artesania òptim. Treballant amb les mans, amb el temps necessari per a cada especialitat, i seguint en tot moment les pautes imprescindibles per aconseguir els sabors, les olors, i l’aspecte del pa de tota la vida. Per altre banda, l’elaboració tradicional no ens priva d’innovar constantment, recorrem els principals països d’Europa seleccionen els millors productes i les millors farines per complimentar les nostres especialitats..

Pa català
Pa de pagès, de parròquia, de flor, de pa blanc, de barra. Aquests pans s’elaboren cada dia amb un procés llarg de fermentació natural , fet a mà i cuit en forn de pedra. D’aquesta forma els nostres pans es mantenen cruixents durant mes temps.


Pa gallec
Aquest tipus de pa es caracteritza per una elaboració totalment artesanal. Així després del pastat, es deixa reposar la massa durant tres hores. Es aquest repòs el que li dona el sabor i la consistència que el caracteritza. Finalment es talla i se li dona la forma a mà.?

 

Pa integral
Seguint el mateix procés, el pa integral s’elabora amb una farina personalitzada, amb un alt percentatge de fibra, per tal d’obtenir un pa amb molt sabor i altament nutritius

 

Pa suís

A diferencia de la resta de pans, fins i tot dels mes artesans, el “Pain Paillasse” s’elabora amb unes farines i cereals de qualitat superior, i deixant un temps de fermentació excepcionalment

llarg. Degut a aquest repòs sense preses, a l’estil d’abans, el pa de llaç o “Pain Paillasse” és un pa de qualitat excepcional, que es considera una autèntica delicatessen: parlem d’un pa de molla tendra i consistent amb un gust i una olor inusuals que el fan únic.
“Pain Paillasse” a Terrassa és una exclusiva de Forn Carné, enlloc més trobarà l’autèntic pa de llaç amb la seva excepcional farina importada de França.

 

Especialitats
Pa de xapata, d’espelta, de lli, Alemany, de soja, de fibra, de llavors, de civada, de cereals, de Viena, sobado, sense sal… sempre elaborats amb ingredients naturals i de màxima qualitat. Es el resultat de la constant innovació i recerca de noves varietats.